Dissabte 20 de febrer: 3a Cursa 10 kms Vilanova del Vallès i la Popular de 5 km

[…]

GUANYA UN SOPAR DOBLE AL RESTAURANT TRANSIT AMB EL CONCURS #VILANOVAMENT

 

LOS 80 PRINCIPALES – DIUMENGE 23

En aquesta edició del V Festival d’Estiu de Vilanova del Vallès 2015, Los 80 Principales actuaran després dels Okey Ok a la Pista Coberta per tancar una gran nit a Vilanova.
Los 80 Principales és una proposta musical que rememora els èxits de la daurada època dels 80 tant d’àmbit nacional com internacional, un viatge […]

OKEY OK – DIUMENGE 23

Després d’haver gaudit amb les actuacions de Sabine Van Waesberghe, Hotel Cochambre i The Soultans; els Okey OK debutaran al festival de Vilanova del Vallès després d’haver presentat el seu segon disc a la Sala Bikini de Barcelona.
Quatre anys després del seu debut amb “Trencant el Gel”, Okey Ok ha presentat el seu nou treball, […]

THE SOULTANS – DISSABTE 22

Durant el tercer dia de les festa mejor, el festival acollirà un grup amb més de 200 actuacions realitzades arreu de Catalunya, The Soultans.
El grup de versions, format el 1998, ofereix un espectacle renovat, amb una formació jove però amb molt anys d’experiència. Es caracteritzen per la seva acurada posada en escena, els seus vestuaris i […]

HOTEL COCHAMBRE – DIVENDRES 21

Després de l’èxit en l’edició del Festival d’Estiu de l’any passat, els coneguts Hotel Cochambre tornen a Vilanova del Vallès per fer vibrar tot el poble.
El grup està format per treballadors d’un hotel que no tenia cap estrella. Des que els hi van expropiar, el Charlie Cuevas, el Danny Navarro, el Miguel Pino, el Benito Inglada i el Diego Marin surten […]

SABINE VAN WAESBERGHE – DIJOUS 20

Aquest any al V Festival d’Estiu de Vilanova del Vallès 2015 comptarem amb la presència d’un duo molt especial, Delicatessen Song. Sabine Van Waesberghe, a la veu, i Xavier Fort, a la guitarra, buscaran transmetre moments, sensacions i vivències úniques a través de l’ambient proper i romàntic de les grans ocasions.
Delicatessen Song es caracteritza per […]

PLE ABSOLUT A LA CURSA 10 Km VdV

Les inscripcions a la 2ª Cursa 10 Km de Vilanova del Vallès s’han hagut de tancat abans d’hora, perquè s’han arribat als 600 atletes que enguany s’havia posat com a límit.

La Cursa Infantil podrà admetre 40 nens i nenes d’entre 10 i 14 anys, que es podran inscriure divendres per la tarda (de 17h […]

525 ATLETES I 75 VOLUNTARIS

CORRE !! La 2ª Cursa 10 Km VdV està superant totes les previsions, i a falta de dos dies pel tancament d’inscripcions, ja hi ha 525 atletes (325 de 10 Km i 200 de 5 Km).

Com a novetat aquest any es farà una cursa infantil (de 10 a 14 anys) de 1 Km, amb la […]

2ª CURSA 10 Km VdV, CORRE !!

CORRE !!

El dissabte 21 de febrer, farem la 2ª CURSA 10 Km de Vilanova del Vallès, a les 10h, amb la sortida al costat del Poliesportiu.

També hi haurà una Cursa de 5 Kms i una Cursa Infantil de 1 Km.

Podreu recollir els dorsals i les samarretes a Cal Trempat, el divendres 20 per la […]