Horaris i Reglament


1a Cursa 10 Km VILANOVA DEL VALLES + Cursa Popular 5 km

dissabte 29.03.14

Reglament

 1. La Cursa dels 10 Km de Vilanova del Vallès, tindrà lloc el dissabte 29 de Març de 2014. La sortida serà a les 10h30, i estarà situada al carrer Mª Aurèlia Campmany (davant Pavelló d’Esports). La Cursa Popular de 5 Km, també sortirà a la mateixa hora.
 2. La prova està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. El mínim d’edat per participar-hi és de 14 anys. Els menors de 18 anys d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult com a responsable d’ells, i els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del menor.
 3. La distància: 10 quilòmetres, i la Popular: 5 quilòmetres.
 4. El recorregut estarà degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. El punt d’avituallament estarà situat aproximadament al quilòmetre 5
 5. El tancament de la prova es produirà al cap d’una hora i mitja d’haver començat, i el pas pel quilòmetre 5 es tancarà als 45′ de l’inici de la prova.
 6. És obligatori l’ús del xip de cronometratge. Si no es disposa d’un xip de propietat (xip groc), qui vulgui participar haurà de llogar-ne un d’un sol ús al preu de 2 euros (vegeu-ne condicions a l’apartat d’Inscripcions.
 7. La inscripció als 10 Km té un cost de 10 euros (amb xip groc), i 12 euros amb xip de lloguer. Per la Cursa Popular de 5 Km, el preu serà de 5 euros (amb xip groc), i 7 euros amb xip de lloguer. Un cop fet el pagament no se’n tornarà l’import, ni tampoc el del xip blanc, si la no-participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.
 8. La inscripció es tancarà quan s’assoleixin 500 inscrits. Si queden dorsals lliures, el mateix día de la cursa (de 08h30 a 09h30) es podran fer inscripcions, al preu de 12 euros (amb xip groc), i 14 euros amb xip de lloguer. Per la Cursa Popular de 5 Km, 6 euros (amb xip groc), i 8 amb xip de lloguer.
 9. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes o de força major.
 10. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els autoritzats expressament per l’organització.
 11. El dorsal i el xip s’hauran de recollir el divendres 28 de març, de 18h-20h, o el dissabte 29, de 08h-10h00, al Pavelló d’Esports de Vilanova del Vallès.
 12. El fet de no retirar el dorsal i el xip en els dies establerts significa renunciar a participar en la prova (consulteu l’apartat Recollida de Xip i dorsals).
 13. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la samarreta de manera que sigui visible.
 14. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i el propi risc dels participants. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la cursa, a ells mateixos o a terceres persones.
 15. El lliurament de premis serà al costat del Pavelló de Vilanova del Vallès. Caldrà dirigir-se a la zona de podi una vegada finalitzada la cursa per conèixer els guanyadors de les diferents categoríes.(consulteu l’apartat de Trofeus)
 16. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, i cedeixen els drets d’imatge, seguint la normativa establerta.