Horaris i Reglament


3a Cursa 10 Km VILANOVA DEL VALLES + Cursa Popular 5 km

dissabte 20.02.16

 1. La Cursa dels 10 Km de Vilanova del Vallès, tindrà lloc el dissabte 20 de Febrer de 2016. La sortida serà a les 10h00, i estarà situada al carrer Mª Aurèlia Capmany (Davant del Pavelló d’Esports). La Cursa Popular de 5 Km, també sortirà a la mateixa hora.
 2. La prova està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. El mínim d’edat per participar-hi és de 14 anys. Els menors de 18 anys d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult com a responsable d’ells, i els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del menor.
 3. La distància: 10 quilòmetres, i la Popular: 5 quilòmetres.
 4. El recorregut estarà degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. El punt d’avituallament estarà situat aproximadament al quilòmetre 5.
 5. El tancament de la prova es produirà al cap d’una hora i mitja d’haver començat.
 6. És obligatori l’ús del xip de cronometratge. Si no es disposa d’un xip de propietat (xip groc), qui vulgui participar haurà de llogar-ne un d’un sol ús al preu de 2 euros (vegeu-ne condicions a l’apartat d’Inscripcions.
 7. La inscripció als 10 Km té un cost de 11 euros (amb xip groc), i 13 euros amb xip de lloguer. Per la Cursa Popular de 5 Km, el preu serà de 6 euros (amb xip groc), i 8 euros amb xip de lloguer. Un cop fet el pagament no se’n tornarà l’import, ni tampoc el del xip blanc, si la no-participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.
 8. La inscripció es tancarà quan s’assoleixin 800 inscrits. Si queden dorsals lliures, el mateix día de la cursa (de 08h30 a 09h30) és podran fer inscripcions, al preu de 13 euros (amb xip groc), i 15 euros amb xip de lloguer. Per la Cursa Popular de 5 Km, 7 euros (amb xip groc), i 9 amb xip de lloguer.
 9. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes o de força major.
 10. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els autoritzats expressament per l’organització.
 11. El dorsal i el xip s’hauran de recollir el divendres 19 de febrer, de 18h-20h, o el dissabte 20, de 08h-10h00, a Cal Trempat de Vilanova del Vallès (a 100 m. sortida).
 12. El fet de no retirar el dorsal i el xip en els dies establerts significa renunciar a participar en la prova (consulteu l’apartat Recollida de Xip i dorsals).
 13. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la samarreta de manera que sigui visible.
 14. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i el propi risc dels participants. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la cursa, a ells mateixos o a terceres persones.
 15. El lliurament de premis serà al costat del Pavelló de Vilanova del Vallès. Caldrà dirigir-se a la zona de podi una vegada finalitzada la cursa per conèixer els guanyadors de les diferents categoríes.(consulteu l’apartat de Trofeus)
 16. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, i cedeixen els drets d’imatge, seguint la normativa establerta.
 1. La Cursa de 10 kms, serà puntuable per la Lliga Championchip 2016 http://www.championchip.cat/web/